loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Dick Lathouwers Automotive

Voor mij is een auto meer dan alleen een vervoermiddel naar een bestemming. Passie voor auto’s betekent lof voor een fraai design, respect voor mooie techniek, genieten van iedere gereden kilometer en dromen van het bezit. Deze passie heeft geleid tot de start van Dick Lathouwers Automotive.

Betrouwbaar

Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring op het gebied van bijzondere, klassieke en exclusieve auto’s, waaronder 8 jaar als Sales Manager bij Maserati, beschik ik over een ruime kennis van de markt en een breed netwerk. Dit in combinatie met de liefde voor het vak zet ik graag in om u te adviseren bij het realiseren van uw droom volgens een hoogwaardige service.

Liefhebbers

Passie voor auto's spreekt vele autoliefhebbers aan. Ik ben telkens weer benieuwd naar uw specifieke passie en zie het als uitdaging om voor iedereen een passende auto te vinden. De klant en zijn of haar passie staat daarbij altijd centraal.   

“The way I drive, the way I handle a car, is an expression of my inner feelings.”

Kunt u geen genoeg krijgen van onze collectie

Bekijk dan snel wat Dick Lathouwers Automotive nog meer te bieden heeft.

Onze collectie al gezien?

Op onze website treft u een mooie mix aan van bijzondere auto’s, Future Collectibles; auto’s die de ware liefhebber weet te waarderen uit passie, of als belegging voor de toekomst.

Morgen Internet - Zorgeloos website