loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Collectiebeheer

Collectiebeheer

Met grote zorg heeft u een fraaie collectie auto's opgebouwd met een diversiteit die invulling biedt aan uw passie. Een collectie waar u terecht trots op bent en waar u graag van geniet wanneer zich daartoe de gelegenheid voordoet. Of het nu gaat om de statische presentatie of de unieke dynamiek van ieder exemplaar, u koestert iedere auto op een unieke manier. U wilt tenslotte dat iedere auto te allen tijde in de door u gewenste conditie gereed staat voor gebruik. Ready to go!

Lust of last?

Het bezit van een collectie betekent voor u een vorm van ontspanning. Maar is het dat ook wanneer de collectie groeit en een gebrek aan tijd een bezwaar begint te worden? U heeft uw auto's tenslotte aangeschaft om er met enige regelmaat gebruik van te maken. Dit vraagt ook om gedegen services om de goede conditie te waarborgen. Iedere auto vraagt om specialisme en unieke servicebehoeften met verschillende frequenties.Het vergt veel tijd om dit de benodigde aandacht te geven. Heeft u de tijd beschikbaar om de topconditie te garanderen, of wilt u eigenlijk gewoon lekker genieten van een ritje op een warme zomeravond, die mooie rally of een andere gelegenheid?

Ik neem het gehele beheer van uw collectie graag van u over zodat dit op een kosten- en tijdsefficiëntie wijze wordt gewaarborgd. Zo staat het genot en gebruik van uw collectie weer voorop. En desgewenst geldt dit ook voor uw dagdagelijkse auto's of bedrijfsvloot. Zo kunt u uw spaarzame tijd besteden aan bijvoorbeeld uw zakelijke aangelegenheden.

Onze zorg

Door een compleet pakket aan services wordt u aan huis volledig ontzorgd van alle lasten rondom het beheer van uw collectie. U hoeft enkel nog te genieten van het gebruik. Middels een breed netwerk aan specialisten op ieder vakgebied is uw gekoesterde bezit altijd in de juiste handen waarbij discretie en het juiste specialisme worden gerespecteerd. Daar kunt u op vertrouwen!

Services

• Onderhoud
• Reparatie
• Restauratie
• Schadeherstel
• Interieurherstel en -verzorging
• Consignatieverkoop
• Aankoopopdrachten
• (Inter)nationale logistiek
• Upgrades
• Detailing & Cleaning

Tarieven

De diversiteit van iedere collectie vereist een specifieke aanpak op maat. Na een inventarisatie van de collectie wordt in overleg met u als eigenaar een schema opgesteld waarin uw wensen en eventuele bijzonderheden worden gewaarborgd. Op basis van deze inventarisatie wordt het tarief bepaald. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw collectie.

Vraag of opmerking?

Uw auto verkopen?

Ik neem uw auto in consignatie.

Morgen Internet - Zorgeloos website